Gecanceld 13 april, 21 mei en 21 juni

Beste mensen,

Tot onze spijt moeten wij vanwege het Coronavirus de eerste 3 wedstrijden van het seizoen cancellen. De volgende wedstrijden gaan dus niet door: 13 april, 21 mei en 21 juni. Mochten toch in juni de maatregelen al opgeheven zijn dan zal 21 juni een trainingsdag worden.

Als het in juli weer mogelijk is om wedstrijden te organiseren dan zal de wedstrijd van 26 juli een tweedaags evenement worden. Mensen kunnen zich dan inschrijven voor beide dagen of voor de dag naar keuze. De honden die aan beide dagen deelnemen zullen strijden voor de WSRN Multi Purpose Dog 2020 titel! Voor deze titel worden alle activiteiten meegenomen om te bepalen wie de winnaar is. Buiten deze titel zullen er ook winnaars worden uitgeroepen voor de 150 meter Straightrace en de 150 meter Hooibalenrace. De complete uitleg mbt de puntentelling volgt nog.

Overzicht:

Dag 1

  • 150 meter Straightrace

Dag 2

  • 150 meter Hooibalenrace
  • ver springen
  • ? (iets met water?)

Nog even. Aan onze evenementen mogen alle windhonden deelnemen met en zonder stamboom. Honden(en eigenaren) zonder ervaring zullen worden geholpen door onze vrijwilligers.

Sportieve groet,

Team WSRN

P.s. wees voorzichtig en verstandig in deze bijzondere tijd. We zien jullie allemaal graag gezond weer terug.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op